Bontás és gépi földmunka szolgáltatások


Gépi földmunka
Szolgáltatások
Épületbontás

Bontás, épületbontás

Épület és házbontás, beton és vasbeton építmények bontása, 15 éves tapasztalattal.
Gépi földmunkák

Gépi földmunka

Gépi és kézi földmunkák, JCB, CAT, Bobcat és Kubota földmunkagépek bevetésével.
Földmunka hatékonyan
Gépi földmunka

Bontás Figyelem Elektronikus Építési naplót vezetünk

Számos ok van amiért, ma már rengetegen a kézi földmunka helyett, gépi földmunkát alkalmaznak a családi házak esetében előforduló házhoz illetve kerthez kapcsolódó munkálatok során.

Az első ilyen fontos szempont a gyorsaság. A géppel végzett munka lényegesen hamarabb valósul meg, sok esetben lényegesen precízebben. A másik fontos szempont a költséghatékonyság. Sokan gondolják még ma is azt, hogy a kézzel végzet földmunka olcsóbb, mint tegyük fel bérelni egy Bobcat földmunkagépet. Ez nincs így. A kézi földmunka ma már kiegészítője a géppel végzett földmunkának és semmiképpen sem lehet a helyettesítője.
Milyen földmunkákat lehet végezni géppel és mi az amit csak kézzel tudunk megvalósítani?

Alapvetően kézi erőt csak ott célszerű alkalmazni, ahová a gép nem fér oda. Itt nem arról van szó, hogy egy munkagépet esetleg nem lehet üzembe helyezni egy zártabb, vagy szűk helyen. Ilyen helyekre például daruval gyorsan és biztonságosan be tudjuk emelni a munkagépet, majd a megfelelő szaktudással rendelkező munkagép kezelő, könnyedén el fog boldogulni a kis zárt területen is. A kézi munkát kiegészítőként alkalmazzuk, simítási munkákhoz, olyan ténylegesen pici részek helyeknél, ahová a munkagép kanala nem tud hozzáférni.

Gépi földmunka

Gépi földmunka

ÉpületbontásFöldmunkák

FöldmunkagépSávalap

Települések: Budapest, Budaörs, Csömör, Csővár, Diósd, Inárcs, Csepel, Újpest, Kistarcsa, Őrbottyán, Solymár, Fót, Gödöllő, Biatorbágy, Abony, Visegrád, Szob, Pilis, Törökbálint, Isaszeg, Üllő, Szigetszentmárton, Tóalmás, Újhartyán, Vasad, Szigetcsép.
Építőipari kivitelezőBontás és árokásó
Az Ön Neve*
Telefonszám*
E-mail cím*
Földmunka helye*
A földmunka leírása: Típus, Terület, Szállítás stb.
Sürgősségi szint*